Η ζωντανή παρουσίαση του νέου EP των Inconsistencies θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στο Ρομάντσο. Το show θα ζεστάνουν  με DJ set οι Black Athena μέσα από τους funk, soul, floating beats, abstract hip hop ρυθμούς τους.

Οι Inconsistencies δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2014, ως το προσωπικό project του Ηλία Μπόγδανου όταν το single Sailed Away κυκλοφόρησε και οι πρώτες εμφανίσεις του σχήματος ξεκίνησαν. Το κομμάτι έλαβε συμμετοχή στον διαγωνισμό της Red Bull, Bedroom Jam, τον οποίο και κέρδισε, με αποτέλεσμα οι Inconsistencies να βρεθούν τον Ιούνιο στο stage του Ejekt Festival 2014 παρέα με τους Kasabian, Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner, Nicolas Jaar’s Darkside.

Toν Σεπτέμβριο, οι Inconsistencies ταξίδεψαν στο Λονδίνο, με αφορμή την ηχογράφηση του ντεμπούτου τους EP, When Everything Must Go, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Red Bull Studios. Ο ήχος κυμαίνεται σε acoustic – alternative rock διάθεση, με κάποια από τα κομμάτια να ξυπνάνε upbeat χορευτικά ένστικτα, ενώ άλλα να φέρνουν σε νοσταλγικά late summer απογεύματα. Το EP θα κυκλοφορήσει από την Playfalse Records και η παρουσίαση του θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στο Ρομάντσο.