Οι Imam Baildi μας καλούν στη Θεσσαλονίκη στις 14 Μαρτίου 2015 στο Fix Factory of Sound και την Αθήνα στις 24 Μαρτίου 2015 στο Fuzz σε μια fiesta χωρίς αναστολές.  Για τα βράδια αυτά ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα με γενναίες δόσεις latin, σε συνδυασμό με τις χορευτικές τους συνταγές που ξέρουμε πια ότι μας σηκώνουν από τις καρέκλες μας και, φυσικά, τις συγκινητικές τους τραγουδιστικές στιγμές.

Viva La Fiesta! Γιατί η fiesta των Ιmam Baildi είναι περισσότερο από μια συναυλία.  Είναι μια βραδιά χωρίς ώρα λήξης, γεμάτη μουσική που μας ωθεί να βγάλουμε προς τα έξω ό, τι έχουμε ανάγκη, το φλερτ, το χορό, την εκτόνωση. Aυτά που όλοι χρειαζόμαστε για να ερωτευτούμε τη ζωή μέσα σ ένα βράδυ.

Ο κόσμος που θα πάει από νωρίς θα ζεσταθεί από το DJ Set του Hot Like Peppa. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι Imam Baildi, μαζί με το νέο μέλος της παρέας τους, τον κουβανό περκασιονίστα Carlitos Menendez, αλλά και τον MC και παραγωγό Jeff Gonzalez (BnC) που για μια ακόμη φορά θα αναμίξει την ατμόσφαιρα της Καραϊβικής με τους ήχους των Imam.

Σε διάφορες στιγμές της βραδιάς, οι Imam θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και με τον DJ και παραγωγό Panama Cardoon, o οποίος, με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη, είναι από τα πιο ανερχόμενα ονόματα διεθνώς στο χώρο της tropical bass, συνδέοντας cumbia, salsa, reggae με ηλεκτρονικές αποχρώσεις.

Στο τέλος της συναυλίας η fiesta θα συνεχίσει, με όλους τους guests και τα μέλη της παρέας των Ιmam να εναλλάσσονται στη σκηνή για να αναβιώσουν την ατμόσφαιρα των DJ sets με τα οποία είχαν πρωτοεμφανιστεί τα αδέρφια Φαληρέα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα μεθοδικά προετοιμασμένο ανακάτεμα ήχων, ρυθμών και πολιτισμών, με όλους τους guests να συναντούν την ερμηνεία της Ρένας Μόρφη, την εκρηκτική ενέργεια του MC Yinka και τις μουσικές επιρροές όλων των μελών της παρέας των Imam.

Στιγμές από τις μοναδικές αυτές βραδιές θα αποτυπωθούν στο νέο video clip των Imam Baildi.