Εφευρετικοί, καινοτόμοι και πρωτοπόροι, από τον πρώτο τους δίσκο στις αρχές των 90s έως σήμερα, φημίζονται για τον συνδυασμό της δημιουργικότητας και της έντασης στα DJ Set τους. Οι The Herbaliser, παντρεύουν με έναν τρόπο μοναδικό και άκρως εκρηκτικό τη funk, τη τζαζ με τη hip-hop, προσθέτοντας μοντέρνα breakbeat και trip-hop στοιχεία, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην σύγχρονη beat σκηνή.

Έχοντας ως μουσικούς ήρωες τους θρύλους James Brown, Roy Ayers, Ramsey Lewis και Serge Gainsbourg, από την αρχή της καριέρας τους συνεχώς πειραματίζονται και εξελίσσονται, με σταθερό παράγοντα το πάθος τους για τα εκλεκτά γκρουβαρίσματα. Ξεκινώντας από μία pub στο Brixton, έφτασαν σε διάστημα ενός χρόνου να παίζουν στην Jazz σκηνή του Glastonbury και να χτίζουν τη παγκόσμια φημή που έχουν σήμερα. Με τον πρόσφατο δίσκο τους, Bring out the Sound (2018), συνδέθηκαν ακόμα πιο πολύ με την ουσία της hip hop μουσικής και μεταδίδουν περισσότερο από κάθε φορα την απίστευτη ενέργειά τους.

Get ready for the He – rba – li – ser, το Σάββατο 27 Ιουλίου στην ταράτσα του Gazarte, καθώς οι καλοκαιρινές μας νύχτες κατέφθασαν και, αν μη τι άλλο, πρέπει να συνοδεύονται και από την κατάλληλη μουσική!