Ο Woody Allen δημιούργησε την εικόνα… Η Giulia την ταξίδεψε με την μουσική της… Οι Giulia Y los Tellarini ταξιδεύουν από την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 29 και 30 Ιανουαρίου, στο Gazarte, γεμάτες από μουσική φλαμέγκο με ιταλικό ταμπεραμέντο περικυκλωμένη από αρώματα της Μεσογείου και την Ανδαλουσίας.

Η ιστορία της Giulia Tellarini θυμίζει ούτε λίγο ούτε πολύ κάτι από ιταλικό spaghetti western film.
Η ίδια ενώ βρισκόταν σε κάποιο στενό της Βαρκελώνης με ένα ακορντεόν αγκαλιά, συνάντησε τον κιθαρίστα Maik Alemany. Αυτή η μοιραία συνάντηση προσγείωσε την Giulia σε ένα studio να ηχογραφεί το πρώτο studio album της με τίτλο Eusebio.

Η καλή της τύχη όμως δεν τελειώνει εδώ. Ένα χρόνο αργότερα ευτύχησε το album της Giulia Tellarini να πέσει στα χέρια του Woody Allen ο οποίος αποφάσισε να ντύσει την καινούργια του ταινία με το άρωμα του ‘Barcelona’ της Giulia.

To αποτέλεσμα γνωστό σε όλους μας… Vicky Christina Barcelona. Ενώ ο Woody Allen κινηματογραφούσε και σκηνοθετούσε το έργο στη Βαρκελώνη, το τραγούδι έγινε το αγαπημένο των ραδιοφωνικών παραγωγών και η Giulia Tellarini κυκλοφόρησε το soundtrack της ζωής της.

Μια Ιταλίδα στην Ισπανία που κάνει στάση στην Αθήνα!