Πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου, οι Γιαγκίνηδες επαναφέρουν το αυθεντικό ρεμπέτικο στοιχείο με τον φρέσκο αέρα της νιότης τους.

Οι ταλαντούχοι νεαροί έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών, προκαλώντας «χαμό» στα social media με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με αργά και σταθερά βήματα και σκληρή δουλειά, τα μέλη του γκρουπ Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης, χτίζουν την πορεία τους, σε ένα δρόμο που οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία.

Το όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους “Άνθρωποι του δρόμου”, ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός, ενώ το νέο τους videoclip “Καταφερτζού” κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022.

Οι Γιαγκίνηδες την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο WE, θα παρουσιάσουν κομμάτια δικά τους αλλά και αγαπημένων συνθετών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν σε μία βραδιά που θα μείνει καιρό χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολουθήσουν.

Σας περιμένουμε!