Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, οι Gadjo Dilo θα κατακλύσουν την κεντρική σκηνή του Gazarte και τα σπίτια μας με gypsy jazz ήχους, σε ένα ξεσηκωτικό LiveStreaming show που θα κάνει το γύρο του κόσμου.

Ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς έχει καταφέρει, παντρεύοντας διαφορετικούς ήχους και δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό στυλ, “Manouche De Grec” όπως το αποκαλούν οι ίδιοι, να συστήσει την gypsy jazz στο ευρύ κοινό και να συνεχίσει την μουσική παράδοση του Django Reinhardt.

Η πορεία τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια, μέσα στην οποία έχουν εμφανιστεί σε πολλά διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, ενώ τα τελευταία χρόνια τους συναντάμε σταθερά στη σκηνή του Gazarte. Μετά τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις στην Ταράτσα, οι Gadjo Dilo μπαίνουν στην Κεντρική Σκηνή και φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Αγαπημένα τραγούδια και χορευτική διάθεση γεμίζουν την ατμόσφαιρα και γίνονται η αφορμή να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους, έστω κι από μακριά.

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα περάσουμε χρόνο με τη μπάντα στα καμαρίνια, θα παρακολουθήσουμε τις προετοιμασίες και το soundcheck, σε ένα μοναδικό pre-show αφιερωμένο στους φίλους του συγκροτήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μουσικοί
Σωτήρης Πομόνης | Kιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος | Kιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος | Βιολί
Ηλιάνα Τσαπατσάρη | Φωνή
Γιώργος Ρούλος | Kοντραμπάσο

Παραγωγός
Breakthrough Productions

Τεχνική Ομάδα
Μιχάλης Σκαράκης – Ηχοληψία
Στέφανος Χατζόπουλος – Ηχοληψία Σκηνής
Alex Hills – Χειρισμός και Σχεδιασμός Φώτων
Δημήτρης Κοσμόπουλος – Σκηνοθεσία