Οι Fuzztones θα εμφανιστούν, στο πλαίσιο της περιοδείας τους, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο club του Μύλου, το Σάββατο …

12 Μαΐου 2012 (και όχι την Παρασκευή 4 Μαΐου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί). Το συγκρότημα που αναβίωσε τους garage – punk ηχους των 60’s και επηρεάζει ακόμη και σήμερα πολλές μπάντες ανά τον κόσμο. Από το 1980, όταν ξεκίνησαν από το Lower Easter Side της Νέας Υόρκης, μέχρι σήμερα, αποτελούν ένα από τα συγκροτήματα / σύμβολα της Rock \’n\’ Roll μουσικής.

Το συγκρότημα υπόσχεται μια οργιαστική βραδιά χωρίς όρια. Οι μυημένοι ξέρουν τι τους περιμένει. Οι υπόλοιποι πρέπει να το ζήσουν αν δεν τους έχουν ξαναδεί.

Καταπληκτικοί σε διασκευές τραγουδιών όπως: “Strychnine”, το “Cinderella”, το “Out Of Our Tree”, το “The People In Me”, το “1-2-5”, το “Girl (You Captivate Me)” αλλα κατεχουν μια ξεχωριστή θεση και στην σκηνη του underground Rock \’n\’ Roll ανθολογίου χάρη και στις δικές τους μεγάλες στιγμές, με τα ιστορικά albums -όπως το “Lysergic Emanations”, το “In Heat”, το “Braibdrops”- και με μερικά killer singles και tracks, όπως τα “Bad News Travels Fast”, “Nine Months Later”, “She\’s Wicked”, “Ward 81”, “Just Once”, “In Heat”, “Third Time\’s The Charm”, “Romilar D”.

Ο αγέραστος, εξάλλου, Rudi Protrudi, frontman και φυσικός ηγέτης του γκρουπ, έχει να το λέει: you can\’t teach an old dog new tricks – και τα κόλπα του Rudi είναι να ξέρει πώς να κάνει το κοινό του να περνάει καλά. Δεν έλειψαν και αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας τους, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται το ύφος και το στυλ. Παντα κεφατοι, δυνατοι, αυθεντικοί, θα τους απολαύουμε Live την Παρασκευή 4 Μαΐου, στο club του Μύλου.

Support: ROUNDLIGHTS
 

Την προηγούμενη ημέρα Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 οι Fuzztones θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Gagarin 205. Περισσότερες πληροφορίες: www.gagarin205.gr