Οι Frenzee, τα τρία αδέρφια, η Απολλωνία, ο Αντώνης και ο Νίκος γεννήθηκαν στην Αυστραλία, μεγάλωσαν στην Κρήτη και παίζουν το πιο καυτό punk rock!

Σε αυτό σίγουρα ευθύνονται οι δίσκοι που άκουγαν μικροί: AC/DC, Nirvana, Rage Against The Machine, Prodigy, Motörhead, Hole, Jon Spencer’s Blues Explosion, Bikini Kill, Fugazi, Dinosaur Jr, Green Day, Annihilation Time.

Όταν ξέσπασε η πανδημία το 2020, οι Frenzee βρήκαν τον χρόνο να δουλέψουν ιδέες που είχαν για χρόνια στο μυαλό τους. Οι ιδέες έγιναν κομμάτια και το πρώτο τους ΕΡ επτά κομματιών, πραγματικότητα. Ηχογραφήθηκε στο υπόγειο του σπιτιού τους με τη βοήθεια του αδελφικού φίλου και ηχολήπτη Αριστοτέλη Τέλη. Τα κομμάτια μιξαρίστηκαν από τον Nik Chimboukas των Spin Studios (NY) και το master έγινε από το ζωντανό θρύλο, Roger Lian (Soundgarden, Beastie Boys, Sting, Jeff Beck κτλ). Το ΕΡ κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022.

Η φρενeeτιδα τους πάνω στη σκηνή του Piraeus Club Academy το Σάββατο 1 Απριλίου θα είναι μόνο η αρχή! Opening Act: The Mystic Tension

The Mystic Tension

Οι νεοσύστατοι Mystic Tension δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Χαλκίδα από τους Τάσο, Γιώργο και Teo, πρώην μέλη των Routes και οι τρεις. Όταν η παλιά τους μπάντα διαλύθηκε, οι τρεις φίλοι συνέχισαν να τζαμάρουν και ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουν. Ήδη το πρώτο τους EP με τίτλο το όνομα τους είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Οι μουσικές υποκουλτούρες του παρελθόντος είναι η βάση, οι μουσικές του σήμερα παραμένουν πάντα η έμπνευση, η δημιουργία του rock n roll soundtrack του μέλλοντος είναι το όνειρο, που θέλουν να κατακτήσουν.