Με τον πιο ωραίο και μελωδικό τρόπο κλείνουν οι μουσικές βραδιές του «Ορφέα» στο Gialino Up Stage, γι’ αυτή τη χρονιά. Η μουσική παρέα

των VAMA, που ιδρύθηκε, με αφορμή τους “Εραστές του ονείρου” του ΟΡΦΕΑ, αποτελείται από τον Μάκη Τζανή και τον Βασίλη Χαρδαλιά. Στα διάφορα μουσικά projects που δραστηριοποιούνται, τους συνοδεύουν φίλοι μουσικοί με τους οποίους έχουν διανύσει τον ίδιο δρόμο κατά καιρούς.

Στις 30 Δεκεμβρίου, στο Gialino Up Stage θα συμπράξουν μαζί με τον Ανδρέα Νικόλη (Τύμπανα και κρουστά) και τον Χρήστο Βασδάρη (ηλεκτρικό μπάσο). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι VAMA, προϋπήρχαν ως Capo Mono με αξιόλογες εμφανίσεις στο πλευρό του αείμνηστου Μάνου Ξυδούς, του Γιάννη Ζουγανέλη και του Βαγγέλη Ασημάκη.

Στη βραδιά αυτή θα εμφανιστούν (με αλφαβητική σειρά):

Έφη Καραγιάννη, Γιάννης Μυτιληναίος, Βασίλης Σαλταγιάννης, Νίκος Σμυρνάκης, Λεωνίδας Σώζος, αλλά και πολλοί επώνυμοι guests – έκπληξη!

Σας περιμένουμε σ’ αυτήν την  πλουραλιστική μουσική γιορτή μας, που θα την χαρακτηρίζει το νεανικό σφρίγος, το κέφι κι η αισιοδοξία, μαζί με υπέροχα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Ελάτε προπαραμονή του νέου χρόνου να διασκεδάσετε με την μουσική παρέα του «Ορφέα»!