Μουσική / Μουσικά Νέα

Οι Echo Train live στο Floral

Το Floral υποδέχεται τους Echo Train για ένα live το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.

Το Floral υποδέχεται τους Echo Train για ένα live το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.

 
Ο Greggy K και η Ren (aka Irini Duka) σχημάτισαν μια φολκ ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα (Ιούνιος του 2013 η ημερομηνία γέννησης της μπάντας). Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου ο Greggy και η Ren πρόβαραν τα κομμάτια τους. Ο Greggy λέει: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την Τhe Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single “Fire” το οποίο κέρδισε όλα τα μουσικά ραδιόφωνα της χώρας ενώ αναδείχθηκε και το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish της COSMOTE τον Ιούνιο 2014.

Το line-up των Echo Train συμπληρώνεται από τους Dennis Panagiotidis (drums) και Nikolas Gale (synths & loops).

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα βρεθούν στη σκηνή του Floral για να μας χαρίσουν ένα ακόμα ξεχωριστό live!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Μουσική / Μουσικά Νέα

Οι Echo Train live στο Floral

Οι Echo Train μετά την επιτυχημένη πρώτη τους εμφάνιση στο Faust κι αφού το πρώτο τους single "Fire", με το οποίο έχουν προταθεί ως Jumping Fish Artists για το μήνα Μάιο, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και παίζεται στα ραδιόφωνα, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν και πάλι τα κομμάτια από το πρώτο τους EP αλλά και από το επερχόμενο album τους, στο Floral στις 27 Ιουνίου.

Οι Echo Train μετά την επιτυχημένη πρώτη τους εμφάνιση στο Faust κι αφού το πρώτο τους single “Fire“, με το οποίο έχουν προταθεί ως Jumping Fish Artists για το μήνα Μάιο, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και παίζεται στα ραδιόφωνα, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν και πάλι τα κομμάτια από το πρώτο τους EP αλλά και από το επερχόμενο album τους, στο Floral στις 27 Ιουνίου.

Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα παλιό σπίτι κοντά σ’ έναν σιδηροδρομικό σταθμό, ο Greggy Κ. και η REN (a.k.a. Irini Duka) εμπνευσμένοι από τους ήχους των τραίνων δημιουργούν τους Echo Train. Μια φολκ-ροκ μπάντα (ή συγκρότημα) που μας προσκαλεί να επιβιβαστούμε στο τραίνο τους και να ταξιδέψουμε σ’ ένα μέρος χωρίς μέλλον και παρελθόν, μακριά από τους ανθρώπινους κανόνες, με γνώμονα την αγάπη, ζωντανεύοντας ξανά τα όνειρά μας.

Οι Echo Train κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2014 το πρώτο τους E.P. από την The Sound of Everything, το οποίο έχει πολλές αναφορές στον ρομαντισμό και τη ψυχεδελική ποπ στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα, και βρίσκονται στην προετοιμασία του πρώτου τους album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

https://www.facebook.com/EchoTrainTheBand?fref=ts
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpLuXHmaAXOFUUE_r7oq6IdbksTuT1crb

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr