Οι Eagles of Death Metal, η μπάντα που δημιούργησαν ο Jesse Hughes και ο Josh Homme (Queens of the Stone Age, Kyuss), έρχονται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Τρίτη 14 Ιουλίου στο Fuzz Live Music Club! – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-

Συνδυάζοντας επιρροές από alternative / garage / desert / southern / hard rock, οι Eagles of Death Metal αποτελούν ένα project γεμάτο αυθεντική rock’n’roll τρέλα και απεριόριστο κέφι. Η δε τρέχουσα σύνθεσή τους – κι ενώ το νέο τους album βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία – δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό του “super group” που, κατά πάσα πιθανότατα, οι ίδιοι απεχθάνονται μετά βδελυγμίας:

Jesse Hughes AKA as The Devil / Boots Electric (φωνητικά, κιθάρα)
Dave Catching AKA as Darlin’ Dave / Davey Jo (κιθάρα, φωνητικά) / μέλος των Queens of The Stone Age, Mondo Generator, Masters of Reality, Ringling Sisters, Yellow#5
Joey Castillo AKA as The Sexy Mexy (drums) / μέλος των Queens of The Stone Age, Danzig, California Breed
Brian O’Connor AKA Big Hands (μπάσο, φωνητικά) / με συμμετοχές σε Masters of Reality, Desert Sessions, Unkle
“Ο ήχος των Eagles of Death Metal? Bluegrass slide guitar, stripper drum beats, Canned Heat vocals!” Josh Homme

www.eaglesofdeathmetal.com
www.facebook.com/eaglesofdeathmetal
https://twitter.com/EODMofficial
https://www.youtube.com/channel/UC234nKbwsl15DiwdABXO8Sw

Μαζί τους, ανοίγοντας ιδανικά αυτή την μεγάλη rock’n’roll βραδιά, οι Puta Volcano, μία από τις καλύτερες και πλέον ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας σκηνής, λίγο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους “The Sun” και τη συμμετοχή τους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη ημέρα του φετινού Rockwave Festival, όπου απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις παίζοντας μπροστά σε χιλιάδες άτομα!

www.facebook.com/putavolcanoband
https://putavolcano.bandcamp.com
https://soundcloud.com/putavolcano
https://twitter.com/putavolcano
www.youtube.com/putavolcano

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη, 14 Ιουλίου, συναυλία των Eagles of Death Metal στο Fuzz Live Music Club δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

Δυστυχώς, παρά τη θέληση της μπάντας και των διοργανωτών, οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες καθιστούν την πραγματοποίησή της αδύνατη, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

 

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν ήδη ειδοποιηθεί σχετικά. Από Δευτέρα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Fuzz Club (210 3450817) για την επιστροφή των χρημάτων τους. Οι αγορές με πιστωτική κάρτα θα πιστωθούν αυτόματα.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.