Πρόκειται για μια βραδιά όπου άλμπουμς σαν το «The Great Fandango», το «Goin’ Down» και ο μοναδικός «σκονισμένος» ήχος θα έχουν την τιμητική τους.

Οι Dustbowl σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2006.

«Αυτό που πράττει το αθηναϊκό συγκρότημα στο “The Great Fandango” είναι ότι  κατορθώνει να ολοκληρώσει ένα opus της americana που θα έκανε πολλούς να τα χάσουν. Και τούτο, γιατί το άλμπουμ έχει τέλεια οργανική ενότητα, με τα τραγούδια να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, παρασύροντάς σε συν τω χρόνω. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κομμάτι σ’ αυτό τον δίσκο» (Φώντας Τρούσας / Δισκορυχείον-Vinylmine & Lifo).

«Το ροκ της Μητέρας γης…για τους παλιότερους, όσοι κολλήσαμε εκεί στα 80’ς με Green on Red, Long Ryders, Dream Syndicate και όλη την Americana ψυχεδελική σκηνή και με τους Neil Young & The Crazy Horse και τους The Byrds λόγου χάρη, να είναι σίγουροι ότι με το Great Fandango θα βουτήξουν πάλι βαθιά σε αυτά τα νερά…. και τα νερά των Dustbowl είναι λυτρωτικά! Το The Great Fandango είναι great όπως και να το κάνουμε» ( Μιχάλης Παπαμακάριος / toperiodiko.gr).

«Να ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ελληνικούς δίσκους του 2016 ως τώρα: Το Great Fandago είναι μία δισκάρα με 10 country/americana κομμάτια. Αν είσαι fan του είδους, θα βάλεις το Great Fandago στο εικόνισμα της δισκοθήκης σου» (Mike Nikolitsis / ypogeio.gr)