Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (νέα ημερομηνία) στο Fuzz Live Music Club!

Κάθε συναυλία τους είναι ένα ξέφρενο party – και η επερχόμενη δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η συγκεκριμένη μπάντα είναι γνωστή για τον τρόπο που έχει να μεταδίδει την καθηλωτική ενέργεια και το πάθος της σε ολόκληρο τον χώρο, μέχρι και ο τελευταίος στο κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Προετοιμαστείτε!

Οι Dub Pistols, από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles “There’s Gonna Be a Riot” και “Best Got Better”. Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο “Point Blank” παρουσιάστηκε από την Concrete Records την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το, εμβληματικό για το συγκρότημα, LP “Six Million Ways To Live” από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή.

Εκτοτε, έχουν ακολουθήσει 5 ακόμη albums: Speakers and Tweeters (2007), Rum & Coke (2009), Music Is My M16 (2011), Worshipping The Dollar (2012) και “The Return Of The Pistoleros” (2015).
Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και των Blade 2, Bad Company και Mystery Men, ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α.
Θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του Seanie Tee, θα σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επι σκηνής προσφέροντας ένα εκρηκτικό show!

Οι Dub Pistols είναι η μπάντα που θα ήθελαν όλοι να έχουν στο party τους. Έχοντας πλέον μία πορεία 20 ετών στις πλάτες τους, παραμένουν ικανοί να σε παρασύρουν στους αστείρευτους ρυθμούς τους, όπως ακριβώς μαγεύουν τα ακροατήριά τους, όλα αυτά τα χρόνια, με το εξαιρετικό μίγμα ska, reggae, dub, hip hop και drum ‘n’ base που αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του ήχου τους.

http://dubpistolsmusic.co.uk/
https://www.youtube.com/user/TheDubPistols
http://www.facebook.com/thedubpistols
https://twitter.com/dubpistols
https://soundcloud.com/dubpistol

Ανακοίνωση – Αλλαγή ημερομηνίας

Μία μικρή μεταβολή στην ημερομηνία εμφάνισης των αγαπημένων Dub Pistols στην Αθήνα. Η συναυλία τους μεταφέρεται μία ημέρα νωρίτερα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, αντί για την Παρασκευή 16 που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Όσα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά.