Το ανέβασμα του αριστουργηματικού αυτού έργου που σημάδεψε τη γαλλική λογοτεχνία αποτελεί μια διαφορετική εκδοχή, προσαρμοσμένη στην εποχή μας, μια επιμελημένη παραγωγή της Εύης Καραγιάννη με τη νέα σκηνοθετική ματιά του Τάκη Λουκάτου και με ανδρικές ερμηνείες στους ρόλους των δύο Δούλων γυναικών από τον Τάκη Λουκάτο και τον Πάνο Κατέρη οι οποίοι χωρίς να προκαλούν αποδίδουν με ευαισθησία τους καταπιεσμένους αυτούς χαρακτήρες. Η Εύη Καραγιάννη υποδύεται το ρόλο της πληθωρικής κυρίας που αυτή τη φορά ξεχειλίζει από θηλυκότητα και σεξουαλικότητα ως διαχρονικό γυναικείο σύμβολο εξουσίας.

Η μουσική επένδυση της παράστασης ξεχωρίζει με τη ζωντανή ερμηνεία της σοπράνο Αναστασίας Μονογεννή, μέλους της Λυρικής Σκηνής  Αθηνών που τραγουδά γνωστές άριες. Η ποιητικότατη μετάφραση ανήκει στο νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Η σκηνοθεσία-κίνηση είναι  του Τάκη Λουκάτου, η επιμέλεια κοστουμιών της Εύης Καραγιάννη, τα σκηνικά-αντικείμενα-έπιπλα του F+M FOS, οι φωτισμοί των Γιάννη Λαζαρίδη και Νίκου Σταυρόπουλου και η μουσική επιμέλεια της Φιλιώς Κρεμύδη και της Αντριάνας Μεταξά.

Οι καλεσμένοι μετά την παράσταση δοκίμασαν Ασιατικές γεύσεις, προσφορά των Assian Restaurants YUM YUM.

Η Εύη Καραγιάννη έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως μανεκέν, έχει παίξει ως ηθοποιός σε πολλά έργα μαζί με τον πρώην σύζυγό της διακεκριμένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά κι έχει κάνει αξιόλογες παραγωγές καλλιτεχνικών δρώμενων και επιδείξεων μόδας. Είναι μητέρα του ανερχόμενου ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη. Από το 2004 συνεργάζεται με τον Τάκη Λουκάτο σε επιτυχημένα θεατρικά και εικαστικά δρώμενα και ποιοτικά πολυθεάματα.