Το metamatic:taf με χαρά θα φιλοξενήσει ζωντανά τους DATFUNK την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 στις 21:30, ανεβάζοντας τους φθινοπωρινούς ρυθμούς στο κόκκινο.

DATFUNK είναι ένα organ trio με afro-funk επιρροές και έρχονται στο metamatic:taf να παρουσιάσουν τα καινούρια τους κομμάτια με guest την Idra Kayne. H Idra Kayne από το 2000 έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας κι έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Stavento, ΝΕΒΜΑ κ.α. Το 2007 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Meet The Streets στο Ρόττερνταμ στα πλαίσια του προγράμματος Roots&Routes. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Don’t walk away” κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 14 Δεκεμβρίου 2011 από την ΕΜΙ σε παραγωγή των BigTime Pr. Το Μάρτιο του 2012 το ομώνυμο single επιλέχθηκε από την Jumping Fish ως το «τραγούδι της Jumping Fish» για την άνοιξη του 2012.

Τα live των DATFUNK ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητα του ήχου της μπάντας και σε συνδυασμό με την ώριμη και ταυτόχρονα εκρηκτική παρουσία της Idra Kayne υπόσχονται ένα αξέχαστο live με funky μπάσα, chunky jazzy κιθάρες, groovy drumming και κυρίως με πολύ high διάθεση.

Αστέρης Παπασταματάκης – hammond, rhodes, μπάσο

Μιχάλης Καπιλίδης – τύμπανα

Adedeji Adetayo – κιθάρα, φωνητικά

Special guest: Idra Kayne