Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι Closer επιστρέφουν συναυλιακά στην σκηνή του Faust για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, μουσική αλλά και ένα πέπλο μυστηρίου, σηματοδοτώντας την αναγέννηση για το σχήμα.

Το συγκρότημα θα έχει στις αποσκευές του νέα κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016, καθώς και παλιότερες δουλειές τους, ενώ μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους φαν.

Οι Closer αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα σύνολα στο χώρο της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής. Έχοντας μια έντονη συναυλιακή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν μοιραστεί την σκηνή εκτός των άλλων με τους Doves, Echo And The Bunnymen, Jesus And Mary Chain, Sonic Youth, Pulp, Garbage, Patti Smith και The Vacant Lots, καθώς και  με γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, όπως Διάφανα Κρίνα, Ενδελέχεια, Υπόγεια Ρεύματα, Κ.Βήτα, Bokomolech, Active Member, Ονειροπαγίδα, Mani Deum κ.α. Το 1998, παρουσιάζεται η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, το “ In The Market ”,το οποίο μέχρι σήμερα θεωρείται ένας δίσκος ορόσημο στην κατηγορία των αγγλόφωνων ελληνικών κυκλοφοριών. Μετά τη συνεργασία των Closer με την Chrysalis δεν αργεί να έρθει και το δεύτερο EP τους και παράλληλα η πρώτη τους διεθνής κυκλοφορία, με τίτλο “ Universe ”. Ακολουθεί το δεύτερο full album τους με τίτλο “ Suddenly Comes  και ένα χρόνο αργότερα το single “ Mystery Falls Down ” (2001), ενώ το 2006 κυκλοφορεί από την EMI το τρίτο ομώνυμο album. Στις αρχές του 2016 κυκλοφορεί το νέο πολυαναμενόμενο album τους.

Facebook: https://www.facebook.com/closergreece/?fref=ts