Οι Cinema Paradiso Project διασκευάζουν τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρουν το ταξίδι από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή.

Με soundtracks από το Διεθνή και Ελληνικό κινηματογράφο, το 10μελές σχήμα κινείται μέσα σε classical crossover ατμόσφαιρα συνδυάζοντας latin ηχοχρώματα, rock στοιχεία και έντεχνη ελληνική μουσική. Οι ήχοι μπλέκονται με εικόνες που προβάλλονται ζωντανά με στόχο ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους μαγικούς δρόμους της έβδομης τέχνης.

Η νέα cine-περιπλάνηση των Cinema Paradiso Project έχει τίτλο “City of Stars” από το ομώνυμο τραγούδι που μόλις γνωρίσαμε στο σινεμά, ένα τραγούδι που αποκρυσταλλώνει την αμφίθυμη προσμονή του ονειροπόλου: τη στιγμή που η δημιουργική χαρά ανακατεύεται με την αγωνία και την προσδοκία τα όνειρά μας να αντέξουν την πραγματικότητα. Είναι η στιγμή που ίσως όλα είναι πιθανά…!

Συντελεστές

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία
Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί
Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο, φωνητικά
Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο
Άγγελος Μπότσης: κλασική κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos
Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά
Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

Οι Cinema Paradiso Project αποτελούν ένα 10-μελές μουσικό σχήμα που παρουσιάζει αποκλειστικά μουσική και τραγούδια από τον Παγκόσμιο και Ελληνικό Κινηματογράφο.

Το ρεπερτόριό μας εξ ορμάται από προσωπικές «κινηματογραφικές» μνήμες και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηχοχρωμάτων. Το περιεχόμενο των παραστάσεών μας τροποποιείται ανάλογα με την περίσταση. Κάθε φορά στόχος μας ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους μαγικούς δρόμους της έβδομης τέχνης.


Διαβάστε επίσης:

«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017