Οι Chickn είναι μία ροκ μπάντα που αντλεί τα μέλη της από μία συγκεκριμένη δεξαμενή δυναμικού, ευρέως γνωστή ως “Athens Finest”. Είναι ένα σχήμα που εξελίσσεται στον χρόνο, καταλαμβάνοντας τον ζωτικό και εκφραστικό χώρο που του αναλογεί, ενώ αρνείται επίμονα κάθε πρόβλεψη: στην πραγματικότητα πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι, ή τουλάχιστον έτσι ξεκινά.

Το WOWSERS! είναι ο δεύτερος δίσκος τους σε ύφος acid glam – δίσκος που ηχογραφήθηκε live στο τέλος του 2017 και τις αρχές του 2018. Αποτελείται από 9 ηλεκτρικές ελεγείες που, μπλέκοντας τα vibes της δυτικής ακτής με proto-punk εκρήξεις, ξεδιπλώνουν το ερεθισμένο συλλογικό τους ψυχισμό. Λυρικά πνευστά, εθιστικές μελωδικές γραμμές, ιδιότροπα τύμπανα, κρουστά που κολάζουν, κιθάρες στα όρια και αισθησιακές μπασσογραμμές μπλέκονται μεταξύ τους και κορυφώνονται χωρίς προειδοποίηση σε διαστημικά freak-outs, συνθέτοντας ένα λαμπερό LP που ακροβατεί διαρκώς μεταξύ οικείου και ανοίκειου.

Special guest της βραδιάς ο Κώστας Τουρνάς.

“Μάγκες, προστάτες και αδερφές
στις παλιωμένες μου χορδές
το άχτι τους να βγάζουν”

Οι CHICKN επαναφέρουν στη σκηνή του Gagarin το παρελθόν που οραματίζεται το μέλλον προσκαλώντας τον εμβληματικό Κώστα Τουρνά για να περιπλανηθούν μαζί σε απέραντα χωράφια. Αυτή η αλχημιστική σύμπραξη ήταν η ιδέα πίσω από την πρόσκληση της μπάντας στον καλλιτέχνη που έχει συνδέσει όσο λίγοι το όνομά του με την ελληνική ψυχεδέλεια: να σφυρηλατήσουν μαζί μία γενεαλογία οργανικής μουσικής μέσα από μία καλειδοσκοπική βραδιά.