Το Holiday Parkστο MEC Παιανίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Burger Projectγια μια μουσική διάδραση για παιδιά με τίτλο “Μαμά, θα κάνω μπάντα”, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013.

 

Οι Burger Project μας παρουσιάζουν, για μία και μοναδική φορά, την επανειλημμένα sold out παράσταση τους! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και του ρόλου τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, δίνουν ερεθίσματα στα παιδιά και διεγείρουν τη φαντασία τους. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση και μαθαίνουν τις πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και στο τραγούδι. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων! Οι Burger Project, γνωστοί και αγαπημένοι στο ευρύ κοινό για την εκκεντρικότητα των εμφανίσεών τους, την αφοπλιστική ενέργεια των live τους, διαχέουν τα θετικά vibes της μουσικής τους προς όλες τις κατευθύνσεις σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους.

 

Το ίδιο θα κάνουν και την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Athens Holiday Park όπου”στήνουν”ένα μουσικό πάρτι, μια διαδραστική μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Δημιουργικότητα, ευφάνταστα παιχνίδια, πρωτότυπη μουσική, αυτοσχεδιασμοί και χορός μέχρι τελικής πτώσης. Αν λοιπόν είσαι από 2- 82 ετών και έχεις όρεξη για ένα τρελό μουσικό γλέντι, το Athens Holiday Park, είναι για σένα το place to be!

 

Για αυτούς που δεν έφυγαν για διακοπές …
Για αυτούς που επέστρεψαν από τις διακοπές …

Για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές …

Γιατί φέτος οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα!

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)

με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)