Το «Τρελό Κοντσέρτο» είναι μια διαδραστική συναυλία για παιδιά αλλά και ευφάνταστους ενήλικες. Με όχημα τα τραγούδια των Burger Project, γρήγορα μουσικοκινητικά παιχνίδια και χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους. Αφού γνωρίσουμε τα μουσικά όργανα της μπάντας, περιπλανιόμαστε στα καινούργια τους τραγούδια απ’το cd «Μουσική και Φίλοι» αλλά και πιο παλιές επιτυχίες τους απ’το «Μαμά θα κάνω μπάντα», τραγουδάμε όλοι μαζί παρέα, παίζουμε μουσικό καθρέφτη, ακολουθούμε τους στίχους… Στο τέλος, ο χορός κερδίζει μικρούς και μεγάλους!

Οι Burger για τα παιδιά

Από το 2012, οι Burger Project ασχολούνται ενεργά και με μεγάλη επιτυχία με το παιδικό κοινό. Η διαδραστική μουσικοθεατρική performance «ΜΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ» φιλοξενήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για 3 χρόνια, και μαζί με το ομώνυμο cd κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ακολούθησε η θεατρική εκδοχή ‘’ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ’’ (2015-2016) πάλι στον Ελληνικό Κόσμο.

Παράλληλα, το 2015 συνεργάζονται με τον σκιοπαίχτη Ηλία Καρελλά σε πολλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τον «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ» που έπαιξε για 12 sold out χριστουγιεννιάτικες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το 2016 συνεργάζονται με τον παιδικό θίασο του Ηλία Καρελλά στο έργο «ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ» (Θέατρο Κάππα). Εκεί, γράφουν και παίζουν ζωντανά τη μουσική της παράστασης, και εκδίδουν το ομώνυμο cd.

Το 2017 οι Burger Project ξεκινούν συνεργασία με το θέατρο ΠΟΡΤΑ, ανεβάζοντας την συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση «ΜΟΥΣΙΚΗ και ΦΙΛΟΙ» με απρόσμενη επιτυχία (ανεβαίνει Οκτώβριο ’17 και μέχρι τον Μάρτη ’18 είναι sold out κάθε Σάββατο). Παράλληλα, εκδίδουν το δεύτερο πολυαναμενόμενο ομώνυμο cd τους.

Διοργάνωση/παραγωγή: CliqueArt asbl / Ήταν ένα μικρό καράβι asbl