Οι Bullets υπόσχονται να κρατήσουν την παράδοση και να δώσουν στο πιστό κοινό τους, αλλά και σε όσους δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να τους δουν ζωντανά, αυτό που έλειψε και λείπει απ’ την ζωή μας εν μέσω πανδημίας: Χαρά, χαμόγελα, χορό και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης.

Θα παρουσιάσουν υλικό που αγαπήθηκε και ..νέο υλικό που θα αγαπηθεί, πάντα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, για μια μοναδική βραδιά που θα …αργήσει να ξημερώσει!

…. «Beer there or be square» !!!

Οι BULLETS χωρίς αμφιβολία, αποτελούν την μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη Rock’n’Roll μπάντα της χώρας. Δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988. Ήταν η εποχή της έξαρσης του rockabilly σε όλη την Ευρώπη, που ξεκίνησε τα τέλη της δεκαετίας του 70, και έσβησε στα μέσα των 90’s…

Το συγκρότημα όμως έμεινε ζωντανό όλα τα πέτρινα χρόνια, δίνοντας αμέτρητα εκρηκτικά live και δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις!

LINE-UP

SHOCKIN’ STEVE – Vocals, Guitar
HARIS GRANIS – Guitar, Backing Vocals
BULLET COST – Drums, Backing Vocals
BILLY KARKAVITSAS – Bass

*

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.