Αχ αυτή η Κεντρική Ευρώπη, το Βέλγιο! Τον ήλιο που τους λείπει στην καθημερινότητά τους την αναζητούν στη μουσική και τους ρυθμούς! Οι Boogie Belgique επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στις 26 Ιουλίου 2015 στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! Με όλες τους τις επιτυχίες στις αποσκευές τους, επανέρχονται για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φίλους τους για την ενθουσιώδη υποστήριξη που τους έχουν χαρίσει ήδη από το ξεκίνημά τους. Και βέβαια να πραγματοποιήσουν όλα όσα υπόσχεται το Boogie του ονόματός τους!

Ο leader και ψυχή των Boogie Belgique, Mr Boogie, κατά κόσμον Oswald Cromheecke, ζει στη Γάνδη και συνηθίζει να συνδυάζει μουσικά το παλιό με το καινούριο. Μαθήτευσε στη σχολή του Parov Stelar και του Poldoore, και κρίνοντας από το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως αρίστευσε, καθώς έχει αφομοιώσει τα καλύτερα στοιχεία από τους djs που τόσο θαύμαζε, αλλά έχει προσθέσει και πράγματα εντελώς δικά του. Πράγματι, αυτό που τράβηξε αμέσως την προσοχή στη δουλειά του ήταν η vintage αισθητική που είχαν ακόμα και τα πλέον electroswing ή  funkχορευτικά του κομμάτια, αυτά που είχαν προορισμό να σηκώσουν τους πάντες στην πίστα. Με διαβατήριο αυτό το ολόδικό του χαρακτηριστικό είναι που έγινε αναγνωρίσιμος και στην Ελλάδα, από τη φορά που άνοιξε τις εμφανίσεις των Thievery Corporation.

Καλό θα ήταν λοιπόν να φορέσετε τα πιο άνετα για χορό παπούτσια που διαθέτετε, την πλέον παρτίστικη καλοκαιρινή σας διάθεση, κι ένα πλατύ χαμόγελο – προαιρετικό, κι αν δεν το φέρετε από το σπίτι, οι Boogie Belgique υπόσχονται να το ζωγραφίσουν εκείνοι στο πρόσωπό σας. Η δροσιά της Ταράτσας μας, οι πειρασμοί του fingerfood και οι προτάσεις των μπάρμεν σε κρασί, μπύρα, γιατί όχι κοκτέιλ – καλοκαίρι είναι, μην το ξεχνάμε! – θα βοηθήσουν την κεφάτη electro-swing της μαγικής μπάντας. Κυρίες και κύριοι, αφεθείτε στη γοητεία των Boogie Belgique!