Τον Αύγουστο του 2021, το εκπληκτικό συγκρότημα Bomba Estéreo ταξιδεύει από την Κολομβία στην Αθήνα για μία μοναδική μουσική εμφάνιση στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη συναυλία τους που θα σας ταξιδέψει σε ρυθμούς ψυχεδελικής κούμπια και electro tropical για μια απόλυτη αίσθηση καλοκαιριού!

Οι Bomba Estéreo δημιουργήθηκαν στην Κολομβία το 2006 από τον μουσικό Simón Mejía και την τραγουδίστρια Li Saumet. Μαζί, οι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα μοναδικό project που θα γινόταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά συγκροτήματα στον κόσμο. Στην 15χρονη καριέρα τους, οι Bomba Estéreo έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν παίξει στη σκηνή μερικών από των σημαντικότερων μουσικών φεστιβάλ, κλαμπ και χώρων, προσελκύοντας εκατομμύρια θεατές που θέλουν να απολαύσουν αυτόν τον ξεχωριστό και πρωτοποριακό συνδυασμό ηλεκτρονικής μουσικής και ήχων της Καραϊβικής.

Οι Bomba Estéreo ήταν υποψήφιοι στα βραβεία Grammy δύο φορές με τα άλμπουμ τους Amanecer και Ayο ενώ έχουν υπάρξει υποψήφιοι για έξι βραβεία Latin Grammy. Στη βασική παράσταση της συγκεκριμένης τελετής (2015) το συγκρότημα ερμήνευσε το Fiesta μαζί με τον αστέρα του Χόλιγουντ Will Smith.

Το 2017, οι Bomba Estéreo έλαβαν την πρόσκληση να συμμετέχουν ως υποστηρικτικό συγκρότημα στην παγκόσμια περιοδεία Everything Now των Arcade Fire, πραγματοποιώντας 13 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική. Το 2018, κατόρθωσαν να συμπεριληφθούν στα κορυφαία 500 τραγούδια με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις αρχές του 2021, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το Agua και το Aire, τα πρώτα κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ τους με τίτλο Deja, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε πλήρη μορφή μέσα στον χρόνο. Το άλμπουμ αντλεί την έμπνευσή του από τη φύση και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα μέρη, τα οποία αποτελούν τα τραγούδια Agua (νερό), Aire (αέρας), Tierra (γη), Fuego (φωτιά).

Βάλτε στην ατζέντα σας τη συναυλία των Bomba Estéreo και ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας την επιστροφή στις αγαπημένες μας συνήθειες με μια μουσική εμπειρία που μυρίζει καλοκαίρι!

Φωτογραφία: Andres Navarro

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της COVID-19 για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Για όλες τις εκδηλώσεις του SNF Nostos 2021 θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών που θα ισχύουν κατά τον μήνα Αύγουστο 2021.

Διαβάστε επίσης:

SNF Nostos: Νέες ημερομηνίες για το αγαπημένο καλοκαιρινό φεστιβάλ!
Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει από κοντά!
Παραστατικές Τέχνες στο SNF Nostos 2021!
Εικαστικά προγράμματα και εγκαταστάσεις στο SNF Nostos 2021