Το πρώτο Σάββατο του Απρίλη, θα έχουμε τη μεγάλη και αληθινή χαρά να φιλοξενήσουμε ξανά, τη μπάντα Blues Wire, μία μπάντα όπου στο τέλος -κάθε- ζωντανής της εμφάνισης στο Κύτταρο σπεύδουμε επιτόπου να ορίσουμε την επόμενη παράσταση της, «μεθυσμένοι» και «εθισμένοι» από άλλο ένα μπλουζ ροκ παραλήρημα που μόλις μας έχει προσφέρε.

Και ενώ κάθε φορά νομίζουμε πως τα είδαμε/ακούσαμε όλα, αυτοί –πάντα- αβίαστα, μας διαψεύδουν εμφατικά

Κυρίες και Κύριοι.. το συνώνυμο των Μπλουζ στην Ελλάδα, οι δίχως αύριο Performers η μυθική συμμορία από τη Θεσσαλονίκη,έρχεται για τελευταία φορά φέτος στην πόλη μας. Αυτή τη φορά πιο ενισχυμένοι από ποτέ.

Μαζί τους…

Τζένη Καπάδαη

Η καταζητούμενη λευκή τραγουδίστρια με τη «μαύρη» φωνή, που έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας τον περασμένο Γενάρη με την αισθαντική της ερμηνεία και τη μοναδική χημεία που έχει με τους οικοδεσπότες της βραδιάς.

The Bet

H γνωστή άγνωστη υπερμπάντα, μια απιστευτη power soul ομάδα βιρτουόζων που απλά σπέρνει στο διάβα της και αφήνει σύξυλο όποιον αδαή τους πετύχει ζωντανά. Ένα από τα μεγαλύτερα ex files στην ιστορία της εναλλακτικής σκηνής της Ελλάδας, αποτελεί το αναπάντητο ερώτημα «τι κάνουν αυτοί οι τύποι εδώ πέρα».

Το ραντεβού δόθηκε στο «σαλούν» του Κυττάρου. Ετοιμαστείτε για ένα ανελέητο μπλουζ ροκ πιστολίδι, για μια «μονομαχία» καταδικασμένη να μας βρει ξημερώματα, εκστασιασμένους και αθάνατα «τραυματισμένους», να τραγουδάμε πάνω και κάτω από τη σκηνή.