Το Κύτταρο έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει ξανά τους Blues Wire, την μπάντα – συνώνυμο των Μπλουζ της χώρας μας (και όχι μόνο), σε ένα Live Happening χωρίς τίτλο χωρίς κανόνες, σε μια βραδιά που απλά η ευλογημένη αυτή παρέα θα ανέβει στη σκηνή του Κυττάρου να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά … να μας αφήσει και να αφεθεί η ίδια, έρμαιο στον οργασμό ρυθμών μελωδίας και της βραχνής μπλουζ ιστορίας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας, σε ένα ταξίδι χωρίς αρχή και σκοπό, σε ένα ταξίδι για το ταξίδι.

Κυρίες και Κύριοι, σας καλούμε υπεύθυνα να απολαύσετε ..ανεύθυνα, μια μοναδική Blues πανδαισία, από τη μπάντα που έβαλε τα θεμέλια έχτισε και ακόμα κρατάει τα κλειδιά του είδους.

Μαζί με τους οικοδεσπότες της βραδιάς ενώνει την φωνή της η Τζένη Καπάνταη. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια με τη «μαύρη» φωνή, ένα φαινόμενο που συναντάει ένα φαινόμενο και δημιουργούν μαζί ένα ζωντανό μουσικό «Big Bang» που θα μας πάρει τα μυαλά και την ψυχή.

Επιτέλους, ας δώσουμε πρώτα στους εαυτούς μας και κατόπιν στους προικισμένους καλλιτέχνες που έχουμε την τύχη να έχουμε «δίπλα» μας, αυτό που μας αξίζει μια αληθινή μουσική εμπειρία.