Την Παρασκευή 6 του Οκτώβρη, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τους Blues Wire, την μπάντα για την οποία έχουμε εξαντλήσει προ πολλού όλα τα ..κοπλιμέντα και δυσκολευόμαστε πάντα να περιγράψουμε.. Αυτή την ευλογημένη παρέα που αβίαστα, από το μυθικά 80s έως σήμερα, κάθε φορά σαν πρώτη φορά, μας καθηλώνει και μας ξεσηκώνει με την χαρακτηριστική τους αστείρευτη ενέργεια και αυτό τον μυθικό συνδυασμό δεξιοτεχνίας και άγνοιας κινδύνου που διαχρονικά τους συντροφεύει καθώς «μεταφράζουν» ζωντανά τις δικές τους αλλά και κλασικές μπλουζ (και όχι μόνο) εμπνεύσεις!!

Κυρίες και Κύριοι, σας καλούμε υπεύθυνα να απολαύσετε ..ανεύθυνα, ένα μοναδικό Blues/Rock Happening από την πιο απρόβλεπτη μπάντα που καταφέρνει πάντα με διαφορετικό τρόπο να μας αφήνει στο τέλος της βραδιάς χαμόγελαστούς γεμάτους και αισιόδοξους!!!

Special Guests:
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ
& ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

Αυτή τη φορά, θα μοιραστούν τη σκηνή με δύο θρύλους της κιθάρας και ένα project – έκπληξη! Ο Χριστόφορος Κροκίδης, ο επί 15 χρόνια κιθαρίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης αρκετών τραγουδιών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ένας μουσικός-σημείο αναφοράς στη χώρα μας με συμπράξεις με όλα τα κορυφαία ονόματα της ελληνικού πενταγράμμου και ο δεξιοτέχνης της κιθάρας αλλά και συνθέτης, συγγραφέας, δάσκαλος καθώς και συνεργάτης με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίας και παλαιό μέλος των Socrates Άκης Τουρκογιώργης, ετοιμάζουν μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς συνοδοιπόρους τους ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στον τεράστιο Έρικ Κλάπτον και τις καλύτερες στιγμές του από τους Yardbirds, τους Bluesbreakers (John Mayall), από τους CREAM αλλά και την προσωπική του καριέρα!!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ / ΚΙΜΩΝ ΠΟΛΑΤΟΣ-ΜΠΑΣΟ / ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΤΖΙΤΖΗ-ΦΩΝΗ.

Blues Wire:

Η μπάντα με το παράσημο της «καλύτερης μπλουζ μπάντας στην Ευρώπη» Πρωτεργάτες του μπλουζ στη χώρα μας με πλειάδα διακρίσεων εντός και εκτός των τειχών, 35+ χρόνια πορείας, πάνω από 10 δισκάρες στο ενεργητικό τους, συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του είδους (John Hammond / Louisiana Red / Katie Webster/ Carey Bell / Dave Kelly / Angela Brown / Larry Garner / Dick Heckstall Smith / Al Copley / Guitar Shorty / Johnny Mars / Dr.FEELGOOD κ.α Opening acts σε Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush κ.α και συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, μα πάνω απ’ όλα μια μπάντα βιωματική με θαυμαστή συνέπεια και αφοσίωση αλλά και το μοναδικό ταλέντο που τους επέτρεψε να ξεχωρίσουν και εν τέλει να καθορίσουν τα αγαπημένα τους μπλουζ. Οι Blues Wire είναι το καλύτερο συγκρότημα του είδους στην Ευρώπη. Τους αξίζει ν’ ακουστούν στα μεγαλύτερα ακροατήρια» KATIE WEBSTER!

Ηλίας Ζάικος: Κιθάρα-φωνή
Σωτήρης Ζήσης: Μπάσο
Νίκη Γουρζουλίδου: Τύμπανα