Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του “Delayed Delivery” (2009) που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το  “BLUES REVIEW” αλλά και του πρόσφατου “Οn Time” που αν και κυκλοφορεί μόνο λίγους μήνες αποσπά εξαιρετικές κριτικές..

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο. Μια μπάντα με σχεδόν 30 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.

Οι BLUES CARGO εμφανίζονται σήμερα με την ακόλουθη σύνθεση:

Δημήτρης Ιωάννου– μπάσο, τραγούδι, Στέλιος Ζαφειρίου – κιθάρα, Μπάμπης Τσιλιβίγκος – Σαξόφωνο, Γιώργος Λαγογιάννης – Πλήκτρα και ο Πέτρος Δακτυλίδης-ντραμς.

Στο ‘’LAZY’’ θα είναι διαθέσιμο και το καινούριο CD των Blues Cargo ” On Time” Με το πλήρες ένθετο!!