Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 το Ρομάντσο υποδέχεται τους Αμερικανούς Beloved Binge, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για μια συναυλία με τους Rita Mosss και τον Άγγελο Κυρίου.

Beloved Binge

Οι Beloved Binge είναι ένα ντουέτο από το Durham, NC (USA) που παίζει απροσάρμοστη ποπ σε club, υπόγεια, σαλόνια και εκθεσιακούς χώρους, για πάνω από μια δεκαετία. Θεωρούν πως το να συντονίζουν και να κλείνουν περιοδείες αποτελεί από μόνο του ένα κακό επαγγελματικό πλάνο, γι’ αυτό αποφάσισαν να οργανώσουν μια ευρωπαϊκή περιοδεία με μοναδικό στόχο να συνδεθούν με καινούργιες για αυτές κοινότητες. Οι Beloved Binge φτιάχνουν επίσης μικρά ντοκιμαντέρ για τις κακές συνήθεις των ανθρώπων αλλά και των χωρών τα οποία ανεβάζουν στο website You Big Talker.

RITA MOSSS

Η RITA MOSSS, γερμανοεβραία στην καταγωγή, αποτελεί γνωστή και παλιά καραβάνα του αθηναϊκού πεζοδρομίου και όχι μόνο. Συγγρού, Βουκουρεστίου, Σόλωνος, είναι μερικά από τα γνωστά «στέκια» στα οποία σύχναζε. Όντας καλλιτεχνική φύση από μικρή ηλικία υπηρέτησε με απίστευτη προσήλωση και πάθος την τέχνη του έρωτα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε κάποια στιγμή και μετά από μια πολυετή πορεία έπρεπε να αποσυρθεί σιγά σιγά. Μια όμως τόσο δραστήρια και ανήσυχη προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάθεται άπραγη περνώντας βαρετά τις μέρες της συνταξιοδότησης της. Οπότε στον ελεύθερο της χρόνο που είναι πια αρκετός, έχει αφιερωθεί στην σύνθεση τραγουδιών και συγγραφή στίχων. Λόγω προχωρημένων αρθριτικών και πρεσβυωπίας, αδυνατεί να υποστηρίξει την live performance των πνευματικών της έργων, γι’ αυτό το λόγο εκμεταλλεύεται δύο καλούς μεν, όχι και τόσο έξυπνους δε παλιούς πελάτες της, με μόνο αντάλλαγμα λίγη από την ερωτική σοφία της, απόσταγμα σαράντα και πλέον ετών στο κουρμπέτι.

Άγγελος Κυρίου

Ο Άγγελος Κυρίου ξεκίνησε να ηχογραφεί για λογαριασμό του, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και συνεχίζει να πράττει το ίδιο μέχρι σήμερα, προσθέτοντας τα τελευταία χρόνια τη λέξη μοιράζομαι και τη διεύθυνση angeloskyriou.blogspot.com, στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης πρότασης. Παράλληλα, συμμετέχει στα σχήματα MrCantfind, La Situation Conga και Betty Loop Loop ενώ ζει και εργάζεται – προς το παρόν – στην Αθήνα.