Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και μετά από μία μάλλον ήσυχη πορεία με περιορισμένες solo εμφανίσεις, η βελγική μπάντα της indie rock σκηνής, Balthazar, κάνει δυναμική επιστροφή στο μουσικό προσκήνιο με το release του νέου τους album “Fever” που κυκλοφόρησε στις 25 Ιανουαρίου. Το πρώτο single αυτού του album με τίτλο “Wrong Vibration”, παίζεται ήδη στα ραδιόφωνα της πόλης.

Ο Maarten Devoldere, ο Jinte Deprez, ο Simon Casier, και ο Michiel Balcaen, με την πρόσφατη προσθήκη του Tijs Delbeke, αποδεικνύουν αβίαστα γιατί θεωρούνται μία από τις πιο πολυδιάστατες και εφευρετικές indie-pop μπάντες του αιώνα!

Δείτε live τους Balthazar στο Summer Nostos Festival

Bonus:

Πολύ πιθανό να γνωρίζετε τον Maarten Devoldere, έναν από τους δύο frontmen του συγκροτήματος, από το προσωπικό του project Warhaus, το οποίο έχει αποκτήσει ήδη το δικό του fan base στην Ελλάδα.


Οι Balthazar θα παίξουν live στην Ελλάδα την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Summer Nostos Festival που διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Διαβάστε επίσης:

Το Summer Nostos Festival 2019 ανακοίνωσε ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα!