Μετά τα περσινά live με Rumjacks και Vodka Juniors, έρχονται την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου με το δικό τους full set που όλοι περίμεναν. Λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, παρουσιάζουν τα νέα τραγούδια τους, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που αγαπήσαμε .Η μπάντα που από το 2004 παίζει rock και αναπνέει ως punk, ύστερα από 3 δίσκους, 2 ΕΡ, κι αμέτρητα live σε Ελλάδα και Ευρώπη, επιστρέφει στο σπίτι της, πιο δυνατή από ποτέ, να ισοπεδώσει το WE! Μια νύχτα που θα αργεί να ξημερώσει, μια νύχτα που δε θα ‘ναι σαν τις άλλες, μια νύχτα που θα είμαστε ελεύθεροι.

Ο Κροταλίας είναι ένα desert punk κουαρτέτο από την Αθήνα. Έχει ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα που χαρακτηρίζεται από western επιρροές, ελληνόφωνο στίχο και γρεζάτες punk διφωνίες. Έχει κυκλοφορήσει ένα split ΕΡ βινύλιο 5 τραγουδιών με τίτλο “Για μια θέση στον ήλιο” το 2016 μαζί με τους Junkheart. Μετά το ντεμπούτο του και αρκετές συναυλίες ανά τη Ελλάδα κυκλοφόρησε τρία digital singles (Δαίμονας, Όταν θα σβήσουν τα φώτα, Μετά τη βροχή) από τον επερχόμενο πρώτο full length δίσκο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ηχογράφησης.

Οι The Coreys είναι Punk-Rock-Alternative συγκρότημα με έδρα την Θεσσαλονίκη.Μετά από μπόλικα lives σε όλη τη χώρα, ξαναχτυπάν Σαλόνικα με το full length album τους “ΓΙΑ ΠΑΝΚ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!”, το επετειακο single “10th anniversary” και φυσικά παλιότερα τραγούδια να γεμίζουν τα ηχεία του WE. Στις 31 θα μας ξεσηκώσουν και μπριζόσουν τραγουδώντας: “γυαλιά καρφιά, γυάλια κάρφια καντά να φύγει το μίσος μαύρη βροχή σαν οξύ στη καρδιά θα ξεχειλίσω”. Γι αυτό σε λέω άσε τον πρόλογο και ραντεβού στο πιτ.