Το Half Note Jazz Clubπαρουσιάζει τους Άσσους του Loui Salvator, την πιο τρελή hot swing μπάντα της πόλης, σε δυο βραδιές με swing ρεμπέτικο.

 

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, οι Άσσοι του Loui Salvator, η πιο τρελή hot swing μπάντα της πόλης, παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note Jazz Club κάτι το διαφορετικό. Κέφι και χορός, με διασκευές από τα πιο βαριά ρεμπέτικα! Ατμόσφαιρα αμερικάνικου club του μεσοπολέμου και μία δόση από αέρα Ισπανίας.

 

Με όργανα εποχής και εκκεντρικά κουστούμια, επί σκηνής έξι ικανότατοι μουσικοί θα γκρουβάρουν ρεμπέτικα σε swing, με τη Νάσια Γκόφα (φωνή, κρουστά), και τους Γρηγόρη Ασημακόπουλο (τενόρο σαξόφωνο), Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο (τρομπόνι), Λούι Σαλβατόρ (κιθάρα, φωνή), Γιώργο Αρσένη (κοντραμπάσο, φωνητικά) και Βαγγέλη Κοντζάμπαση (τύμπανα, φωνητικά).

 

Ο μαέστρος, Λούι Σαλβατόρ, έχει κάνει πολύ φρέσκες και ιδιαιτέρες διασκευές σε αθάνατες μελωδίες, που λειτουργούν άριστα στο περιβάλλον των “μοντέρνων” swing ρυθμών. Οι αυθεντικές γραμμές των μπουζουκιών έχουν αντικατασταθεί από σαξόφωνο και οι βαριές φωνές από την ανάλαφρη αισθησιακή jazz φωνή της Νάσιας Γκόφα.

Οι Άσσοι του Loui Salvator πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους CD το Νοέμβριο του 2013.