Στην Αίθουσα Τέχνης εγκαινιάζεται την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου η έκθεση Χαρακτικής του Γρηγόρη Κότσαρη με τον τίτλο \”Αποσκευές\”.

Στην Αίθουσα Τέχνης εγκαινιάζεται την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου η έκθεση Χαρακτικής του Γρηγόρη Κότσαρη με τον τίτλο \”Αποσκευές\”.

Ο καλλιτέχνης αντλεί τα θέματα του από τον τόπο της καταγωγής του και παρουσιάζει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες ξυλογραφίες.

Με την ματιά του καλλιτέχνη, περιγράφει, εικόνες που συναντάει, επιστρέφοντας στον τόπο καταγωγής του, μετά από χρόνια απουσίας. Βιώματα και συναισθήματα που ξαναζεί πλέον μέσα από τα ματιά του ενήλικα.

\”Αυτές τις εντυπώσεις προσπάθησα να τις μεταγράψω σε ξύλινες πλάκες, να τις κάνω χαρακτικά γεμάτα εικόνες, ήχους και μυρωδιές άλλων καιρών. Οι αποσκευές της παιδικής μου ηλικίας είναι έτοιμες…\” λέει χαρακτηριστικά ο δημιουργός περιγράφοντας το θέμα της έκθεσης του.

Ο Γρηγόρης Κότσαρης, γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στο Αιτωλικό, όπου και ξεκίνησε να Χαράζει και να τυπώνει. Αυτή είναι η πρώτη του έκθεση που πραγματοποιεί στην Αθήνα και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου. Το βράδυ των εγκαινίων θα παίξει ζωντανά μουσική το συγκρότημα \”Ανώνυμοι\”.

info
αίθουσα τέχνης
Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη,
τηλ/fax 2109228370 [email protected]
www.haraktes.org
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 19.30
Ωρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 18:00-21:00
Σάββατο: 12:00-15:00
Κυριακή και Δευτέρα κλειστά