Το Φεστιβάλ Δάσους φιλοξενεί την κωμωδία των  Stephen Sinclair Antony και Mc Carten «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» σε απόδοση και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Ένας εξαιρετικός θίασος κωμικών ηθοποιών θα μοιραστεί μαζί μας τη διασκεδαστική του περιπέτεια για να μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές και άφθονο γέλιο! 

Το κείμενο των Ρέππα – Παπαθανασίου που δεν έχει γραφτεί με το άγχος να αρέσει και να βγάζει γέλιο, δίνει στο κοινό και τα δύο τόσο απλόχερα, με αποτέλεσμα η παράσταση να κάνει επί τρία χρόνια συνεχή sold out σε δύσκολους καιρούς και με τον ανταγωνισμό των καινούργιων θεατρικών παραστάσεων κάθε χρόνο.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει την παράσταση μέχρι και τέσσερις φορές. Το συγκεκριμένο 2ωρο της παράστασης είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, έχουν πει οι ειδικοί!

Γι’ αυτό και οι «Άντρες», γιατί έτσι τους αναφέρουμε πια, σαν κάτι πολύ δικό μας, έχουν γίνει θεσμός! Έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας! Άντρες Έτοιμοι για Όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος!

Η ιστορία: 

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή (Κώστας Κόκλας), έναν ταξιτζή (Τόνυ Δημητρίου), έναν δημοτικό υπάλληλο (Γιάννης Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτης) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Η παράσταση ξεκίνησε σαν ένα στοίχημα. Θέλαμε να δούμε αν η χειρότερη, μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο, κρίση στην χώρα μας μπορούσε να γίνει θέμα κωμωδίας. Το αποτέλεσμα ήταν λυτρωτικό. Και για μας και για το κοινό.

Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Συντελεστές:

Απόδοση-Σκηνοθεσία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ
Σκηνικά: ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ
Κοστούμια: ΕΒΕΛΥΝ ΣΙΟΥΠΗ
Χορογραφίες: ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΝΟΥ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σχεδιασμός Φωτισμών: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΓΚΑΣ

Πρωταγωνιστούν: 
Kώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκη ΛάμηΌλοι οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης στο: Οι Άντρες Έτοιμοι για Όλα σε καλοκαιρινή περιοδεία

Δείτε το συνολικό πρoγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Δάσους στο: 1ο Φεστιβάλ Δάσους από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος