Συνεχίζοντας τις Jazz World Wednesdays, οι ALTRIBE σε μια OUT OF THE BLUES οπτικοακουστική παράσταση θα βρεθούν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus, για μια παράσταση με βάση το blues αλλά και έξω από αυτό, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.

Η Fiona Lambrides στη φωνή και την ακουστική κιθάρα. Μια φωνή που παραπέμπει στις παλιές, ζεστές, γεμάτες, δωρικές μαύρες φωνές των blues. Ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα, ένας κιθαρίστας της νέας γενιάς, με προσωπικό ύφος και ήχο που αναδεικνύει τις ροκ-ψυχεδελικές πλευρές του συγκροτήματος. Ο Δημήτρης Μπίλλιας στο ηλεκτρικό μπάσο. Συνδυάζει με ιδιαίτερη άνεση την μελωδικότητα με το groove. Στα τύμπανα και κρουστά ο Albert Panagiotopoulos, ένας ντράμερ που εκφράζει απόλυτα, την εμπειρία της τεχνικής, την εκρηκτικότητα αλλά και αισθητική απλότητα που χαρακτηρίζει τους ALTRIBE.

Να σημειωθεί ότι οι Altribe έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για την επιτυχημένη προσαρμογή στο τραγούδι Gimme Shelter. Έχουν τιμηθεί με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής (uPlaya, Taxi), βρέθηκαν στην Νο1 θέση στο top10 (Οκτώβριος 2013) της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων ReverbΝation, ενώ το βρετανικό περιοδικό Stencil Magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group.

Διαβάστε το άρθρο των ALTRIBE στο Culturenow