Aπό τις σκιές του χρόνου στη φλόγα της σκηνής.
Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, οι Achelous κατεβαίνουν στο Piraeus Club Academy και όσοι ξέρουν… ξέρουν.
Μετράνε πάνω από 10 χρόνια πορείας, έχουν λιώσει σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν μοιραστεί το stage με μεγάλα ονόματα του χώρου και κάθε φορά που ανεβαίνουν στη σκηνή γίνεται πανικός. Ο τελευταίος τους δίσκος, Tower Of High Sorcery (No Remorse Records, 2024), έγινε sold out μέσα σε λίγους μήνες και ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που οι περισσότεροι ήδη ξέραμε: Oι Achelous είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.
Η μπάντα ξεκίνησε το 2011 ως προσωπικό project του μπασίστα Χρυσόστομου (Chris Achelous) και μέσα στα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δυναμικά epic heavy metal σχήματα της χώρας. Με σταθερό line-up, μεγάλη δισκογραφία, συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έναν ήχο βαρύ, επικό, συναισθηματικά φορτισμένο και μελωδικό, οι Achelous έχουν γράψει την δική τους ιστορία — και συνεχίζουν.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σπουδαίες μπάντες του χώρου όπως οι Grave Digger, Rage, Warlord, Demon, Conception, Domine, Necrophobic και πολλές ακόμη, χτίζοντας το όνομά τους με σταθερά βήματα και ουσιαστική παρουσία.
Line-up: Chris Achelous – Bass, Chris Kappas – Vocals, George Mavromatis – Guitars, Haris Dinos – Guitars, Yannis Roussis – Drums
Μαζί τους, οι Dragonskull, ένα συγκρότημα που, η ανοδική του από το 2022 μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη από το κοινό. Ο ήχος τους χαρακτηριστικός και μεστός, κλίνει προς την την επιθετική και πολεμοχαρή πτυχή του επικού heavy metal, κάτι που ο θεατής αντιλαμβάνεται σε κάθε ζωντανή εμφάνιση τους!!
Ένα βράδυ για όπως true metal fans, με δυο μπάντες που το ζουν όπως κι εσύ.
Αυτό δεν είναι απλώς ένα live. Είναι οι Achelous και οι Dragonskull!