Οι 9ΜΜ και ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ μοιράζονται την σκηνή του KOOKOO Live Music Bar, για να παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια μαζί …
 

με παλαιότερα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.

Οι 9ΜΜ, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλείας, που βρήκε θετική ανταπόκριση σε κοινό και κριτικούς, συνεχίζουν να γράφουν νέα τραγούδια τα οποία θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά, μαζί με τα παλαιότερα αλλά και επιλεγμένες διασκευές. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο και ο στίχος “θυμός” για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωής μας.

Οι 9ΜΜ είναι: Μιχάλης Σκαράκης  – φωνή, Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες, Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο, Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα, Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα.

 
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ, με κεντρικό τους στοιχείο τον χιουμοριστικό στίχο πειραματίζονται πάνω σε όλα τα είδη της μουσικής, funk, rock, ethnic , hiphop ,και σε ρυθμούς από 4/4 ως και 9/8.

“επ – ωπ! Hip hop” είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς και “ΟΧΙ!” ο τίτλος της δεύτερου δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε και θα παρουσιάσουν πρώτη φόρα στο ΚοοΚοο. Γκάζια, γκρούβια με ανατρεπτικό στίχο και διακωμώδηση της σημερινής πραγματικότητας.

 

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ είναι: Ούγκο Βάρβογλης – Φωνή, Σαξόφωνο, Κώστας Περόγλου – Φωνή, Τύμπανα, Γιώργος Τσουράπης – Φωνή, Κιθάρα, Βύρων Τσουράπης – Φωνή, Μπάσο.