Ποιος είναι ο ήχος του Ωκεανού; Ποιο είναι το τραγούδι της Θάλασσας;

Μια ωδή στη Φαντασία.

Κλασσικό πιάνο, πολυεπίπεδα φωνητικά, drones και κρουστά διαμορφώνουν μία μυσταγωγική και κινηματογραφική ατμόσφαιρα στο καταπληκτικό σκηνικό του πρώην βιομηχανικού κτηρίου στο Βοτανικό. Η «Λεωφόρος του Ωκεανού», με όχημα τη μουσική υπόσχεται να συμπαρασύρει τον θεατή σε μία διαδρομή με εναλλασσόμενες εικόνες και συναισθήματα. Ένα ταξίδι σε ένα παλλόμενο, μετασχηματιζόμενο μουσικό σύμπαν.

Στους Okeano συναντιούνται τέσσερις καλλιτέχνες με πολυετή παρουσία στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Η μουσική σύνθεση και η ερμηνεία στο πιάνο είναι από τον Απόστολο Λαγαρία (aka Strange C), στο τραγούδι/αφήγηση βρίσκεται η Χριστίνα Ροκαδάκη (Christie Rok), στο αναλογικό συνθεσάιζερ (drone) και vocal layer η Αιμιλία Παπαθεοχάρη (Emi Path), ενώ στα κρουστά ο Γιώργος Καρανικολάου (Common Sense, Earnest).

Hχοληψία: Θοδωρής Ζευκιλής
Οpening Act: Σπύρος Τζέκος

* Ο χώρος είναι COVID FREE. Οι εισερχόμενοι στον χώρο πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 3 μηνών και αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική τοσο κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο οσο και καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της εκδήλωσης, να προσέλθετε μισή ώρα πριν την έναρξη (21.00).