Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τον Χρίστο Τσιαμούλη, τον Νίκο Σαραγούδα και τον Haig Yazdjian για δύο Σάββατα στις

22 και 29 Οκτώβρη 2011. 

Ο Χρίστος Τσιαμούλης περιπλανιέται από την αρχή της ζωής του στα μονοπάτια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Ανακαλύπτει τους παλιούς σκοπούς και τα διαχρονικά στοιχεία, τα σκαλίζει, τα μελετά, τα διατηρεί σε άρτια κατάσταση, με σεβασμό και ευλάβεια, ενώ χαρίζει όλο του το μεράκι για να διατηρήσει ζωντανή και πάντα επίκαιρη την Ελληνική Μουσική Πραγματεία. (πηγή: http://www.tsiamoulis.com/startpage.html)

Ο Νίκος Σαραγούδας είναι ένας αυθεντικός εκπρόσωπος του παραδοσιακού και συγκεκριμένα του Σμυρναίικου τραγουδιού που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη μουσική και θεωρείται ένας από τους μεγάλους δασκάλους στο ούτι.

Αρμένιος στην καταγωγή, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Συρία ο Haig Yazdjian ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1980. Στην Ελλάδα ανακάλυψε τη μαγεία της ανατολίτικης μουσικής, αλλά και το όργανο με το οποίο εκφράζεται δημιουργικά, το ούτι. Η δεξιοτεχνία του στο ούτι αλλά και η ιδιαίτερη αισθαντικότητα της φωνής του τον καθιέρωσαν γρήγορα ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής jazz world σκηνής.

Για δύο Σάββατα 22 και 29 Οκτώβρη οι τρεις σπουδαίοι ουτίστες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μουσικό πέρασμα από τις συγγενικές παραδόσεις του Αιγαίου, της Σμύρνης και της Ανατολής.

Συμμετέχουν:
Σωκράτης Σινόπουλος: πολίτικη λύρα
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά