Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο.

 

Το δεύτερο Φεστιβάλ Σερίφου ξεκινάει με μια μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου με τίτλο ‘Μυροβόλος Άνοιξις’, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, στις 9.15 το βράδυ.

 

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία μαζί με το συγκρότημα “Συνήθεις Ύποπτοι”, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών! Έχει γράψει και ερμηνεύσει δημοφιλέστατα τραγούδια (“Ημερολόγιο’”, “Μέρες Αδέσποτες”, “O Γορίλας κ.ά.), καθιερώνοντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερα ποιητικό ύφος. Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος ερμηνευτής, στο ταλέντο του οποίου, σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους. (“Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα” Βασίλης Δημητρίου, “Μικρή Πατρίδα” Γιώργος Ανδρέου, “O Άμλετ Της Σελήνης” και “Δεν Είμαι Άλλος’” Θάνος Μικρούτσικος).

 

Ερμηνευτής υψηλών προδιαγραφών, ο Χρήστος Θηβαίος ανοίγει πανηγυρικά το Φεστιβάλ Σερίφου 2013!

 

Χρήστος Θηβαίος: κιθάρα, τραγούδι

Βάσω Δημητρίου: κιθάρες

Μάξιμος Δράκος: πιάνο