Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά ετοιμάζουν ένα μαγικό χορό, πλημμυρισμένο από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο ολοκαίνουργιο ΠOLIS Theater.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Ελλη Πασπαλά ετοιμάζουν ένα μαγικό χορό, πλημμυρισμένο από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο ολοκαίνουργιο ΠOLIS Theater.

Μαζί τους και δύο νέα, λαμπερά αστέρια από το χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η Badi Assad από την Βραζιλία και ο Duarte από την Πορτογαλία.

O Χορός των Αστρων είναι ο τίτλος του νέου δίσκου με μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της Ελένης Ζιώγα με ερμηνεύτρια την Έλλη Πασπαλά, που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την εταιρία Cantini, ολοκληρώνοντας έτσι μία συνεργασία που έχει ήδη δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της, σε ένα καλειδοσκόπιο ήχων, ρυθμών και εικόνων που μας ταξιδεύουν από τη Δύση ως την Ανατολή. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου καθώς και η μουσική που έγραψε η Ευανθία Ρεμπούτσικα για τη νέα ταινία του Τούρκου σκηνοθέτη Çagan Irmak με τίτλο Ulak (Αγγελιοφόρος).

Η προηγούμενη συνεργασία της με τον Çagan Irmak στην ταινία BABAM VE OĞLUM επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τιμώντας την Ελλάδα διεθνώς, καθώς απέσπασε το βραβείο World Soundtrack Discovery Award 2006 από τη World Soundtrack Academy του Βελγίου.

Η Ελλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευθανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της από την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι σήμερα.

Μαζί με την Ευανθία και την Ελλη συμπράττουν δύο εξαιρετικοί και ιδιαίτεροι καλλιτέχνες από το χώρο της world μουσικής.

Ο Πορτογάλος Duarte (συμμετέχει από 23/11 έως 16/12), ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες της νέας γενιάς των ερμηνευτών των fados.

Και βέβαια η εκπληκτική τραγουδίστρια και κιθαρίστρια Badi Assad (συμμετέχει από 21/12 έως 13/1/08) που τραγουδά μοναδικά μαγεύοντας κοινό και κριτικούς, ενώ οι πειραματισμοί της στα κρουστά με το στόμα και το σώμα εντυπωσιάζουν.

ΙΝFO

Από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007 έως τις 13 Ιανουαρίου 2008, ΠΟLIS Theater: Πέτρου Ράλλη 18, τηλ: 210 3452527
Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο 22:30, Κυριακή: 21:00, Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με ποτό.