Η ομάδα Νοσταλγία παρουσιάζει το έργο με τίτλο “Ο χειροκροτητής“, που θα φιλοξενηθεί στο Rabbithole

… από τις 12 Οκτωβρίου 2012, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.

“Ο χειροκροτητής” είναι ένα διήγημα που στηρίζεται σε αληθινές ιστορίες της δεκαετίας του ’50 που αφορούν στη μουσική βιομηχανία εκείνης της περιόδου, σε αστυνομικά μυθιστορήματα, σε ταινίες και ιστορικά ντοκουμέντα.

Η υπόθεση: Σε κάποιο παραλιακό θέρετρο της Αγγλίας, καταφτάνει ένας επιθεωρητής για τις εγκαταστάσεις του μουσικού φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο εκεί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, του γεννάται η επιθυμία να συμμετέχει στο φεστιβάλ με τρεις τραγουδίστριες από την τοπική κοινότητα, ως μάνατζερ του συγκροτήματος αυτού. Με το πέρασμα των ημερών όμως, αποκαλύπτεται η αληθινή ταυτότητα της πόλης που τον φιλοξενεί.

Η παράσταση του “Χειροκροτητή”, είναι ένα θέαμα στηριγμένο στην νουάρ μυθολογία και το ψυχολογικό θρίλερ. Μια παραγωγή 13 ηθοποιών και πολλών εικαστικών καλλιτεχνών, αποτέλεσμα του μουσικοχορευτικού event διαδραστικής υφής που έλαβε χώρα στο Rabbithole στις 22 και 23 Μαϊου του 2012, με μεγάλη επιτυχία.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας
Σκηνικά / Κοστούμια: Τώνια Ράλλη, Ιππόκαμπος group
Φωτισμοί: Γιώργος Σίμωνας, Γιώργος Κορδέλας
Μακιγιάζ, Ειδικά εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος
Ηθοποιοί: Κων/νος Λιναρδάκης, Τάσος Ράπτης, Χριστίνα Πλατανιώτη, Νίνα Μπάσδρα, Αντώνης Τανισκίδης, Αλεξάνδρα Πιττέρη, Βίκυ Λέκκα, Νίκη Νίκα, Παναγιώτης Λογοθέτης, Φιλιώ Σταματοπούλου, Φρέντυ Μαγιάντζα, Γιώργος Σίμωνας