Ο Χάρης Μάκρης θα εμφανιστεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Χάρης Μακρής είναι ο πλέον ελπιδοφόρος Έλληνας τραγουδιστής της γενιάς του. Με αργά και σταθερά βήματα κερδίζει την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονται και εργάζονται στον κύκλο του ελληνικού τραγουδιού ενώ παράλληλα απέκτησε ένα δυναμικό κοινό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνει το παρών σε όλες του τις εμφανίσεις. Είναι ένα νέο κοινό ηλιακά που μέσα από το Χάρη Μακρή επιδιώκει να συνδεθεί με όλο το ιστορικό φάσμα και όλες τις εκφάνσεις του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Όλες του οι εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους (από την αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας έως το θέατρο Badminton) χαρακτηρίζονται απόλυτα πετυχημένες.

Από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία, κατ’ επιλογή του Γιώργου Νταλάρα και του Μιχάλη Κουμπιού, έως σήμερα έμαθε να στήνει προσωπικά live όπου ο λυρισμός και η ευαισθησία συμπορεύονται με το δυναμισμό και την ενέργεια.

Ο Χάρης Μακρής προτείνει ένα συναυλιακό πρόγραμμα με τα λιγοστά δισκογραφήματα του αλλά με πολλά κοσμαγάπητα τραγούδια σημαντικών ανθρώπων του τραγουδιού που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα: Μιχάλης Κουμπιός, Γιώργος Νταλάρας, Ηλίας Κατσούλης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λίνα Δημοπούλου.

Και φυσικά πρωταγωνιστής το “Αν κάτι θες” η πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου του συλλεκτικού βινυλίου 45 στροφών σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Λίνας Δημοπούλου που ανήκει στη σειρά «Τα τραγούδια στο βινύλιο με το χασάπικο νόημά τους» στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα Ελλήνων ερμηνευτών: Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Σαββέρια Μαργιολά, Μαρία Αναματερού.

Μια συναυλία που μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ένα live για δυνατές συγκινήσεις.

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης
Μπουζούκι-Μπαγλαμά: Νίκος Πασσαλίδης
Κόντρα Μπάσο: Χάρης Κελλάρης
Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Ακκορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου

Ηχοληψία: Κώστας Βακάλογλου