Ο Χιού Τζάκμαν, που ενσαρκώνει κινηματογραφικά τον Γούλβεριν/The Wolverine, θα λάβει μέρος σε ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση για την ταινία, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Twitterστις σελίδες https://twitter.com/RealHughJackman και http://twitter.com/WolverineMovie, την Πέμπτη 2 Μαΐου 2013, στις 19.00.

 

Οι φανατικοί οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία, από σήμερα γράφοντας #TheWolverine #AskHugh αλλά και κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

 

Βασισμένη στο διάσημο κόμικ, αυτή η επική περιπέτεια ταξιδεύει τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν), τον πιο ξεχωριστό ήρωα από τους Χ-ΜΕΝ, στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

 

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου από την Odeon.