Το θέατρο Faust υποδέχεται τη παράσταση «Ο Βουβός Σερβιτόρος» του Χάρολντ Πίντερ, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, για 30 παραστάσεις.

Δύο άντρες κλεισμένοι σε ένα υπόγειο περιμένουν με αγωνία την πόρτα να ανοίξει.  Όποιος περάσει αυτή την πόρτα πρέπει να πεθάνει. Ο Μπεν και ο Γκας το ξέρουν καλά. Είναι επαγγελματίες εκτελεστές και συνεργάτες από τα παλιά, με κοινές εμπειρίες και ενοχές.

Ξαφνικά, μια φωνή τους βομβαρδίζει με εντολές στις οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Κάποιος παίζει με τα ήδη σπασμένα νεύρα τους.

Όταν η πόρτα τελικά ανοίξει θα βρεθούν και οι δύο -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Η μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1960, δημιουργώντας τεράστια αίσθηση. Από τότε παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη

Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης

Σκηνικά – Κοστούμια – Φώτα: Θοδωρής Χρυσικός

Μουσική: Αντώνης Μοσχούτης

Φωτογραφίες: Βασίλης Τοπουσλίδης

Παίζουν: Αλέκος Συσσοβίτης & Γιώργος Χρανιώτης


*****Προσοχή: Λόγω εξαιρετικά αυξημένης κίνησης, τελικά δε θα μπορέσουμε να δώσουμε προσκλήσεις για την παράσταση Ο βουβός σερβιτόρος, για την εβδομάδα 10.11 – 17.11. Οπότε έχουν ακυρωθεί οι διαγωνισμοί για 14, 15,16 Νοεμβρίου 2014.