Ο Βουβός Σερβιτόρος, του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αλέκο Συσσοβίτη & τον Γιώργο Χρανιώτη, μετακομίζει για τρεις επιπλέον παραστάσεις στο Θέατρο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη.

Η μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1960, δημιουργώντας τεράστια αίσθηση, μέτα τις οκτώ πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον, και λόγω της μεγάλης προσέλευσης, μετακομίζει και συνεχίζεται για ένα ακόμα τριήμερο στο Θέατρο Αριστοτέλειο.

Ο «Βουβός Σερβιτόρος» καθιστά μια σαφή υπενθύμιση ότι ενώ είμαστε δυνητικά ικανοί για τα πάντα, εντούτοις αδυνατούμε να ελέγξουμε τη ζωή μας, και κατ’ επέκταση τον κόσμο μας. Κι αν κάποτε ήταν εύκολο να αγνοήσουμε την πολιτική διάσταση του έργου, σήμερα κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.

Δυο πράκτορες κλεισμένοι σε ένα υπόγειο περιμένουν το επόμενο θύμα τους. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Σκοτώνουν την ώρα τους χαζολογώντας με επουσιώδη θέματα και μικροζητήματα όταν ο φάκελος που γλιστράει κάτω από την πόρτα σηματοδοτεί την αρχή μιας παρανοϊκής αναζήτησης…

Συντελεστές:

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης
Σκηνικά – Κοστούμια – Φώτα: Θοδωρής Χρυσικός
Μουσική: Αντώνης Μοσχούτης
Φωτογραφίες: Βασίλης Τοπουσλίδης

Παίζουν: Αλέκος  Συσσοβίτης & Γιώργος Χρανιώτης