Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας έρχονται στο Gagarin 205 για 10 παραστάσεις. Παραστάσεις, αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαικές (με την ναζιστική έννοια του όρου).

Από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 έως Σάββατο 9 Γενάρη 2016 από την σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space θα παρουσιάσουμε το musicult “MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως“.

Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα. Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ «και εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, εμπόδια είμαστε – πήδα μας». Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!

Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα.

Όλα τα πουρά στην πίστα του Gagarin!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τζίμης Πανούσης

Μουσικές Ταξιαρχίες


ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τεχνικούς λόγους, η πρεμιέρα της παράστασης Masturnation – HellAss του Τζίμη Πανούση και των Μουσικών Ταξιαρχιών μεταφέρεται για

**** ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ *****

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν για οποιαδήποτε από τις επερχόμενες παραστάσεις επιθυμεί ο κάτοχός τους!