Ο «ΘΙΑΣΟΣ΄81» παρουσιάζει το επίκαιρο και αλληγορικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» στο θέατρο «ΖΙΝΑ». Μια απολαυστική μουσική

περιπέτεια από τον «ποιητή  παραμυθιών» και «μαιτρ των ανατροπών», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» αποτελεί μια σπαρταριστή ανατροπή του παραδοσιακού μύθου και είναι ένα αλληγορικό έργο με θέμα την υπεροψία, τη φιλία και την αξία της τέχνης στη ζωή.

Σαράντα λαχταριστά σπυριά ροδιού, ένας δαιμόνιος κυνηγός ταλέντων, δυο μυρμήγκια χωρίς ούτε ένα φίλο, που ετοιμάζονται για τον χειμώνα που θα κρατήσει έναν αιώνα, ένας μονόφθαλμος τυφλοπόντικας με την ασύλληπτη  συμμορία του, δυο εύπορες κότες με τζακούζι στο κοτέτσι κι ένα ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζος του μαντολίνου, είναι οι ήρωες του έργου, που δίνει επιτέλους την τελική και αδιαμφισβήτητη απάντηση στο προαιώνιο βαθυστόχαστο ερώτημα : «ΝΑ ΤΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΄Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΖΙ;»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ      

                                                                                                
Σκηνοθεσία: ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                                                            
Μουσική: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ                                                                                  
Σκηνικά – κοστούμια: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ                                                              
Χορογραφίες: ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ                                                                                           
Φωτισμοί: ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν, χορεύουν, τραγουδούν οι ηθοποιοί :                                        

ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΓΓΑΝΑ

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

Ο «ΘΙΑΣΟΣ΄81», που παρουσιάζει στο θέατρο «ΖΙΝΑ» το έργο του Ευγένιου Τριβιζά, «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ», καλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12:00, ντυμένους μασκαράδες να διασκεδάσουν μετά την παράσταση σ’ ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι , παρέα με τους συντελεστές στο φουαγιέ του θεάτρου με σερπαντίνες, μάσκες, λάτιν χορευτική μουσική και…. λαχταριστή κερασμένη PIZZA FAN…!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με το δαιμόνιο κυνηγό ταλέντων, τα δυο μυρμήγκια, το μονόφθαλμο τυφλοπόντικα με την ασύλληπτη συμμορία του, τις εύπορες κότες και φυσικά το ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζο του μαντολίνου!