Ο «Θίασος 81» παρουσιάζει για τα παιδιά το νέο έργο του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο «Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η

συμμορία του Μονόφθαλμου Τυφλοπόντικα» την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής», στην Ηλιούπολη.

Ο « Θίασος 81»  παρουσιάζει για τα παιδιά  το νέο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, ¨Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του Μονόφθαλμου Τυφλοπόντικα”. Μια απολαυστική μουσική περιπέτεια από τον “ποιητή παραμυθιών και “μετρ των ανατροπών”.
 
                            
Το έργο:
Μια σπαρταριστή ανατροπή του γνωστού μύθου για τον Τζίτζικα και τον μέρμηγκα. Ένα έργο με θέμα την Φιλία, την Αλληλεγγύη και την αξία της Τέχνης στη ζωή. Δύο μυρμήγκια που ετοιμάζονται για τον χειμώνα, ένα ανέμελο τζιτζίκι βιρτουόζος του μαντολίνου, ένας δαιμόνιος κυνηγός ταλέντων, δύο εύπορες κότες και η ασύλληπτη συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα, είναι οι ήρωες του έργου που δίνει επιτέλους την τελική απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα :« Να τζι κανείς ή να μη τζι;»
 

Μια διαδραστική παράσταση  με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Ευφάνταστα σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες , χρήση πολυμέσων. 15 τραγούδια που «ξεσηκώνουν» και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση.
 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μουσική: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Σκηνικά – κοστούμια: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ
Χορογραφίες: ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ
Φωτισμοί: ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
 

Παίζουν:                                       
ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΓΓΑΝΑ