Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας με τη συμμετοχή του στη νέα δραματοποιημένη σειρά «Bookie» που σκηνοθετεί ο Τσακ Λόρι (Chuck Lorre) με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Μανισκάλκο.

Η επιστροφή του Σιν σε δύο επεισόδια της σειράς «Bookie» επιτρέπει στον ηθοποιό να συνεργαστεί ξανά με τον ίδιο δημιουργό, ο οποίος τον απέλυσε από το «Two and a Half Men» το 2011, για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, με τον Σιν να αποκαλεί τότε τον σκηνοθέτη «κλόουν».

«Κοιτάξτε, για λίγο, δεν υπήρχαν πολλά στη ζωή μου για να παραπονεθώ», δήλωσε ο Σιν στο αμερικανικό περιοδικό People. «Έζησα μια ζωή όπου οι άνθρωποι ήταν πραγματικά χαρούμενοι όταν εμφανίστηκα και ήταν λυπημένοι όταν έφυγα».

Στη συνέχεια, όμως, όπως είπε, οι δαίμονές του, δηλαδή η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, άλλαξαν τα πάντα, ενώ προσέθεσε ότι εξακολουθεί να νιώθει ντροπή για την προηγούμενη συμπεριφορά του, και πως δεν περίμενε ο Λόρι να του τηλεφωνήσει για λάβει μέρος στο «Bookie». Αλλά όταν το έκανε, αυτός άδραξε την ευκαιρία να τερματίσει τη δεκαετή ρήξη τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Charlie Sheen’s Best Roast Comebacks”, Comedy Central, via Wiki Commons