Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).

Η ικανότητά του Trentemoller να μας προσφέρει σαγηνευτικές μελωδίες σε διάφορες εκδοχές του ηλεκτρονικού και indie ήχου είναι η βάση της σχέσης λατρείας που έχει δημιουργήσει με το ελληνικό κοινό. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι, με τον άνθρωπο που μας έχει δώσει καταπληκτικά singles όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort”, το φοβερό remix του στο “What Else Is There” των Royksopp και πολλά άλλα κομμάτια του.

Από τα πρώτα 12ιντσα singles του και το ντεμπούτο άλμπουμ του “The Last Resort” (που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από 10 χρόνια), ο Trentemoller καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφές της ποιοτικής electronica, ενώ η ««κινηματογραφική» αίσθηση που έχουν τα τραγούδια του οδήγησε σε συνεργασίες με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone

Οι συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στα πλαίσια της περιοδείας για τον καινούργιο δίσκο του “Fixion”, τον τέταρτο της καριέρας του, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Τις συναυλίες θα ανοίξει ο T.O.M. And His Computer. Ο Thomas Bertelsen είναι ήδη γνωστός από τη συμμετοχή του στο εξαιρετικό ντουέτο Lulu Rouge: η μελαγχολική electronica τους έχει ακουστεί σε πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές (Eastbound, Top Gear), κομμάτια τους βρίσκονται σε πάνω από 100 συλλογές, ενώ έχουν κάνει remix σε ονόματα όπως ο Moby και οι Groove Armada.

Με το προσωπικό του project T.O.M. And His Computer, ο Thomas συνεργάζεται σταθερά με τον Trentemoller: είναι το μόνιμο support act στις περιοδείες του τα τελευταία χρόνια, ενώ ανήκει και στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του In My Room, στην οποία κυκλοφόρησε το «Small Disasters» EP του με 4 κομμάτια, όπου συνδυάζει την κινηματογραφική ατμόσφαιρα με ζεστές μπασογραμμές και εθιστικά vocals.